За състоялите се събития


За състоялите се събития

 

Прием във Френското посолство -14 май 2012

За да изкаже благодарности, на стария Управителен съвет и да приветства новия, френският посланник, г-н Ф.Отие както и неговата съпруга г-жа Отие поканиха всички членове на ФБТК заедно с техните партньори на коктейл във Френското посолство. Общо 206 души се присъединиха, за да отпразнуват събитието.

Раздаване на дарения на училище за деца с нарушено зрение ‘Луи Брайл’

В следствие на коледната благотворителна вечеря, членовете на УС на ФБТК, както и френският посланник в България, г-н Филип Отие, се събраха в училището за деца с нарушено зрение ‘Луи Брайл’, за да им раздадат даренията. По този повод децата изпяха френски песни, което изпълни деня с емоции.

Благотворителна вечеря 2011

Благотворителната вечер е съвсем нова инициатива, която спомага не само за отпразнуването на края на годината, но също и да се раздадат помощи за най-бедните. Благодарение на участието на нашите членове, можахме да съберем достатъчна сума, за децата с нарушено зрение.

Вечер на младото Божоле

Най-важното традиционно събитие на ФБТК събра повече от 1200 души тази година, сред които министри и посланници…Вечерта протече в приятелска обстановка в залата на НДК.

Месечна среща от 24-ти февруари 2011г

Членовете на ФБТК се събраха, за да посрещнат Г-н Томислав Дончев, министър на европейските фондове. Гостите се възползваха от прекрасната атмосфера в приемната на Farenah Concept Store, традиционно запазена за шик вечери в София, както културни така и професионални.

Работна закуска от 10-ти февруари 2011г

На 10-ти февруари, членовете на ФБТК, френският посланник в София, директорът на икономическото и регионално развитие както и г-н Росен Плевнелиев се събраха на работен обяд за да обсъдят важни теми, най-вече тази за транспортния сектор.

Актуално към 25 Август 2012